Postări populare

COMUNICAT DE PRESĂ PRIVIND FINALIZAREA PROIECTULUI “VOLUNTAR LA MINE ACASĂ”, Proiect finanțat de Comisia Europeană prin Programul “Tineret în Acțiune”, cu suma de 5.950 Euro, Acțiunea 1.2. – Inițiative ale tinerilor

“Voluntar la mine acasă” a fost denumirea proiectului ce a început la data de 10.12.2010 și care își va găsi finalitatea în data de 10.08.2011. Grupul țintă al acestui proiect, alcătuit din 20 de tineri participanți, a avut oportunitatea pe perioada de implementare a activităților de a se redescoperi și de a da sens propriilor înclinații pro - ecologice, pro – sociale, de această dată, într-un cadru organizat.
Rm. Sărat și localitatea Podgoria, jud. Buzău au fost gazdele activităților desfășurate. Efectele, rezultatele procesului de implementare sunt: tineri conștientizați asupra importanței protejării mediului și acolo unde este cazul asupra îmbunătățirii situației existente, un mediu mai curat, o mentalitate activă și un spirit de implicare mult mai dezvoltat, o relație mult mai apropiată cu autoritățile locale, competențe dobândite de către tineri, care îî vor ajuta într-un mod deosebit în dezvoltarea lor socio – profesională, o vizibilitate și o imagine mult superioară a organizației și a Programului “Tineret în Acțiune”, o viziune pro – socială bazată pe toleranță, nediscriminare, incluziune, respect reciproc și egalitate, într-ajutorare. o relație deosebită de apreciere cu partenerii locali și un respect acordat de către cetățenii care fie au intrat în contact ori au fost informațiasupra proiectului nostru de.
Totodată, merită remarcată și socializarea desosebită dezvoltată în cadrul activităților de atragere de noi voluntari, precum și în etapa de vizibilitate și diseminare, numărul crescut de voluntari de care se bucură asociația fiind de asemenea unul din rezultatele notabile ale proiectului “Voluntar la mine acasă”.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Persoane interesate

Youth in Action

Youth in Action